NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okul tanıtım ziyaretleri kapsamında Nevşehir Gazi Ortaokulu okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetin 100. yılında Ankara'daydı.

Kas

Okulumuzda Ürgüp İlçe Kaymakamamımız Refik ÖZSOY'un ve değerli protokol üyelerinin katılımıyla Cumhuriyetin 100. Yılı Pastası kesildi.

Kas

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programına Katılım Göstererek Kutladı.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında 20 Ekim Dünya Aşçılar Günü Kermes Etkinliği Nevşehir Valisi Ali FİDAN 'ın katılımıyla gerçekleşti.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile 17 Ekim 2023 Salı günü Kızılçukur Vadi Yürüyüşü etkinliği yapıldı.

Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılına 22 öğrenciyle başladı.

Okulumuz öğrencilerinin ilk şef önlükleri giyme töreni ilk gün heyecanıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Okulumuz Müdürü İzzet ERDEM, Türkiye'nin İlk ve Tek Gastronomi Lisesi olduğumuzu belirterek öğrencilerimizin heyecanını paylaşan konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR, proje ortaklarımızdan Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet AYDIN, Kapadokya Üniversitesi Temsilcileri Gamze TURGAYLI ZENGİN ve Şükran ÜNSER'in katılımlarıyla öğrencielrimize ilk şef önlükleri giydirilerek hatıra fotoğrafı çekildi.